• ✓  Klanten beoordelen ons met een 4,8/5
  • ✓  Gratis verzending vanaf €150 euro (NL)
  • ✓  Verzonden binnen 2-4 werkdagen
  • ✓  De KOKO Thuis-Pas-Tas

Dé plek waar je duurzaam kunt shoppen

Vrijwel het gehele assortiment is fair trade en biologisch gecertificeerd, en wordt milieubewust geproduceerd.

Bekijk onze dameskledingBekijk onze herenkleding

Nieuwe producten

Sale producten

Populaire producten

Dé plek waar je duurzaam kunt shoppen

KOKOTOKO is dé winkel waar je met een gerust hart duurzaam kunt shoppen. Dan hebben we het niet alleen over duurzame mode. Maar ook al onze andere producten zijn met zorg, aandacht en liefde voor het leven en onze toekomst gemaakt. Dat betekent dat vrijwel het gehele assortiment fair trade en biologisch gecertificeerd is, en milieubewust geproduceerd wordt. 

Je vindt er onder andere duurzame kleding voor mannen en vrouwen en accessoires voor je outfit. Er is meer. Zoals handige milieuvriendelijke artikelen voor in je huishouding en lokale producten zoals kaartjes en posters van Groningse ontwerpers. Ook kun je bij ons af en toe deelnemen aan verschillende workshops, die allemaal in het teken staan van duurzaamheid.

In 2020 stonden we bij Dagblad van het Noorden op nummer 1 in de lijst van duurzame winkels in Groningen!

 

KOKOTOKO happy day, webshop en winkel voor duurzame kleding, fair fashion, eerlijke kleding, fair trade producten, vegan kleding, Oosterstraat Groningen

Dit is KOKOTOKO

Dit is KOKOTOKO, gezellig en duurzaam winkelen, Groningen Oosterstraat, online webshop

KOKOTOKO heeft eerlijke kleding voor mannen en vrouwen van bekende labels als Armedangels, Komodo, People Tree en Lanius. Maar ook van (kleinere) Nederlandse labels zoals MUD jeans en J LABEL. Van Groningse bodem hangt de kleding van Papaja en PlukN in de rekken. Stuk voor stuk merken met eigen identiteit, van easy to wear tot handgemaakte items met een uitgesproken stijl.

Bij het samenstellen van de collectie houden we rekening met de verschillende kleur- en lichaamstypes zodat je draagt wat echt bij jou past. De natuurlijke materialen zijn veelal van betere kwaliteit en gaan lang met je mee. Bij KOKOTOKO vind je eigentijdse kleding met een casual basis die gemakkelijk gecombineerd kan worden met meer elegante items. De winkel heeft een warme, gezellige sfeer en het team staat met thee voor je klaar

Duurzame kleding: waarom is het belangrijk dat jij dit draagt?

Wist je dat de mode industrie op aardolie na de meest vervuilende en belastende branche is voor onze aarde? In onze leefomgeving merken we daar misschien weinig van. Maar aan de andere kant van de wereld kleuren de rivieren blauw of rood door het looien van leer of het verven van stoffen. Kinderen worden gehandicapt geboren doordat de bevolking dit zelfde water gebruikt voor wassen en koken. De pesticides die katoenboeren ziek maken en de chemische kleurstoffen die de rivieren kleuren, zitten ook in jouw kleding. Wij waren geschokt toen we erachter kwamen dat er een halve kilo gif aan te pas komt om onze jeans van katoen tot draagbare broek te maken.

Maar het kan ook anders. De missie van KOKOTOKO is mooie en duurzame kleding toegankelijk te maken, en zo een bijdrage te leveren aan een schonere en eerlijkere wereld. Let’s make positive chain of change!