Algemene voorwaarden KOKOTOKO

ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn van toepassing op KOKOTOKO en wij hebben het recht deze te wijzigen. Daarnaast zijn de algemene voorwaarden van toepassing op elke overeenkomst die wij met jou sluiten. Heb je een vraag? Stuur gerust een mail naar happyday@kokotoko.nl of bel naar 06 25476940 en wij helpen je graag verder.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die is veroorzaakt door gebruik van het product. Dit geldt niet voor schade die is veroorzaakt door onze nalatigheid of fabricagefouten. Hierbij heb je natuurlijk recht op een schadevergoeding dat maximaal het betaalde bedrag voor het product zal zijn.

Klachten

Heb jij een klacht? Stuur ons een mail naar happyday@kokotoko.nl. Wij zullen binnen 5 werkdagen jouw klacht in behandeling nemen en samen tot een passende oplossing komen.

Bestellen

Wij verzekeren jou dat je op een veilige manier bij ons, KOKOTOKO, kunt winkelen en betalen. Wij werken met de beveiligde betaalomgeving Mollie Payments. Een integratie voor alle grote betaalmethoden. Op dit moment is een cadeaubon van KOKOTOKO alleen geldig bij ons in de winkel.

Verzenden

Wij kijken uit naar jouw bestelling en zullen hiermee direct aan de slag gaan. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst streven wij ernaar om binnen 48 uur het pakketje bij jou te kunnen bezorgen. Wij bezorgen gratis vanaf €100,-! (Binnen Nederland) Wij verzenden onze pakketjes binnen Nederland maar ook naar België en Duitsland. Hierbij rekenen wij de volgende kosten voor pakketjes VANAF €100,-: Binnen Nederland is dit GRATIS Voor België en Duitsland rekenen wij €6,95 Hierbij rekenen wij de volgende kosten voor pakketjes onder de €100,-: Voor zowel Nederland, België en Duitsland is dit €6,95.

Retourneren

Mocht het geleverde artikel toch niet zijn wat jij in gedachten had dan kun je het artikel retour sturen of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst. Retourkosten zijn voor jouw eigen rekening. Let op: geretourneerde artikelen die gedragen, beschadigd of vervuild zijn nemen wij niet retour. Ook moeten de geretourneerde artikelen teruggestuurd worden in de originele verpakking en moeten de labels bevestigd zijn aan het kledingstuk. Bewaar de bon met Track & Trace code goed ter referentie. Retourneringen mogen teruggestuurd worden naar onderstaand adres: KOKOTOKO Oosterstraat 26 9711NV Groningen Ook mogen artikelen geretourneerd of geruild worden bij ons in de winkel. Graag de pakbon en het retourformulier meenemen.

Terugbetaling

Wanneer wij jouw pakketje hebben ontvangen of jouw retour in de winkel hebben ingenomen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen 7 werkdagen wordt het retourbedrag op je bankrekening teruggestort. Op onze algemene voorwaarden en overeenkomsten die wij met jou sluiten is het Nederlands recht van toepassing. Alle gegevens en informatie op onze site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.