• ✓  Klanten beoordelen ons met een 4,8/5
  • ✓  Gratis verzending vanaf €150 euro (NL)
  • ✓  Verzonden binnen 2-4 werkdagen
  • ✓  De KOKO Thuis-Pas-Tas

Privacy policy

PRIVACY POLICY door KOKOTOKO

Uw gegevens worden door ons goed beschermd. Wij respecteren uw privacy en zullen uw gegevens uitsluitend voor een aantal doeleinden gebruiken zoals hieronder genoemd. In deze verklaring kunt u lezen hoe uw gegevens worden beschermd en verwerkt. De gegevens die wij vragen van onze klanten zijn minimaal en altijd vrijblijvend. Het gaat hierbij om uw naam, email-adres en woonplaats. Uw gegevens gebruiken wij voor de volgende doeleinden:

Het beheren van uw aankopen en het bewaren van de aankoopbon als garantiebewijs.
Wanneer wij bij een aankoop u vragen om uw gegevens, zullen deze worden ingezet om al uw aankopen te koppelen aan uw naam. Tevens zullen de aankoopbonnen worden bewaard voor eventuele opvraag van de bon of als garantiebewijs van uw aankoop.

Het toesturen van onze Nieuwsbrief

Wij sturen 1 keer in de 1 a 2 maanden onze nieuwsbrief naar onze klanten. Hierin laten wij onze nieuwste collectie, aankomende evenementen of andere leuke nieuwtjes zien rondom KOKOTOKO. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van het door u opgegeven email-adres. Aanmelden kan via onze site of bij ons in de winkel. Afmelden kan altijd onderaan iedere nieuwsbrief.

Bestellingen van producten in de winkel

Uw gegevens kunnen wij opvragen wanneer u bij ons in de winkel een bestelling plaatst. Of wanneer u geïnformeerd wenst te worden over de levering van een bepaald product. Wij kunnen u dan op de hoogte houden en hopen u hiermee goed van dienst te kunnen zijn.

Online bestellingen

Voor uw online bestellingen vragen wij om een aantal gegevens om uw bestelling goed te kunnen verwerken. Hierbij hebben wij onder andere uw naam, e-mailadres, adresgegevens en betaalgegevens nodig. Wij zullen deze gegevens opslaan en verwerken om de bestelling juist af te ronden. De gegevens kunnen tevens worden gebruikt voor eventuele latere garantie. Wij zullen met zorg uw gegevens verwerken voor uitsluitend bovenstaande doeleinden.

Prijsvraag

Bij een prijsvraag of een bepaalde actie kunnen wij vragen om uw gegevens. Deze gegevens zullen wij gebruiken om een winnaar bekend te maken. De gegevens zullen uitsluitend voor dit doeleinde worden gebruikt.

Cookies/ Google Analytics/ remarketing of retargeting

Op dit moment maken wij gebruik van “cookies”U kunt uw gegevens inzien, veranderen of laten verwijderen door een email te sturen naar happyday@kokotoko.nl.

Deze Privacy Policy is van toepassing op KOKOTOKO. Bij wijzigingen zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Bij vragen of opmerkingen over ons privacy statement kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groet, Amber

KOKOTOKO