• ✓  Klanten beoordelen ons met een 4,8/5
  • ✓  Gratis verzending vanaf €150 euro (NL)
  • ✓  Verzonden binnen 2-4 werkdagen
  • ✓  De KOKO Thuis-Pas-Tas

KnowledgeCotton Apparel – Corduroy Skirt – Night Sky

99,95

✓ Verzonden binnen 2-4 werkdagen
Vragen? Bel ons 06-25476940

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Binnen 7 werkdagen wordt het retourbedrag op je bankrekening teruggestort. Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Beschrijving

Productomschrijving

Het Corduroy Skirt van KnowledgeCotton Apparel is een donkerblauwe ‘Night Sky’ kleurige rok en heeft een onregelmatig geribde structuur. De rok is gemaakt van biologisch katoen met een beetje elastaan. De corduroy rok heeft een vrouwelijk silhouet met een klassiek design, voorzien van 5 zakken, riemlussen en een ritssluiting met knoop. Stijl de rok met een leuk T-shirt, sweater of een mooie blouse. Voor zowel casual als classy looks kun je deze rok uit de kast halen om je outfit compleet te maken. 

We hebben het Corduroy Skirt ook in de bruine kleur Chocolate Plum.

Specificaties

Kleur: Night Sky (donkerblauw)
Materiaal: 98% biologisch katoen, 2% elastaan
Details: mini rok, 5 zakken, ritssluiting met knoop, riemlussen, onregelmatig geribde stof

Sustainability

Mooie kleding met een missie, dat is KnowledgeCotton Apparel: “Take action. We’re all part of the solution.”​ KnowledgeCotton is een Deens merk, een familiebedrijf die van vader op zoon is gegaan, met een voorliefde voor modestad Parijs. Ze hebben niet voor niks hun eerste concept store juist in deze metropool geopend. KnowledgeCotton haalt inspiratie uit de open sfeer die daar heerst, en die goed matcht met hun scandinavische waarden. Gelijkwaardigheid, eerlijkheid, respectvol zijn, en verantwoordelijkheid nemen; dát zijn kernwaarden waar KnowledgeCotton zich in herkent.

De uil in hun logo symboliseert de waarde van kennis. Vanaf het begin kenmerkte het bedrijf zich door een andere manier van denken en een gevoel van urgentie: “De mensheid is volledig afhankelijk van een goed functionerend ecosysteem. Het is de basis voor ons bestaan, voor ons water, voedsel, medicijnen, kleding, energie en meer. Als mens zijn we oorzaak van het probleem en geloven we dat het onze plicht is om het evenwicht in het ecosysteem te herstellen.” Bij KnowledgeCotton wordt niet gewacht op verandering, maar wordt daar pro-actief en met energie op ingezet. Juist door ook relatief klein te blijven, blijft het merk flexibel en innovatief. Ze hanteren een holistische benadering van duurzaamheid die verder gaat dan alleen hun kleding. Duurzame innovatie, gecertificeerde materialen, inventaris die gerecycled kan worden.

Wasinstructies

Wassen met gelijke kleuren op max. 30 graden fijne was 
Ecologisch wasmiddel
Niet bleken
Niet in de droger
Binnenstebuiten strijken op lage temperatuur
Niet naar de stomerij

Extra informatie

Maat

, , , , ,

Kleur

Donkerblauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KnowledgeCotton Apparel – Corduroy Skirt – Night Sky” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…