• ✓  Klanten beoordelen ons met een 4,8/5
  • ✓  Gratis verzending vanaf €150 euro (NL)
  • ✓  Verzonden binnen 2-4 werkdagen
  • ✓  De KOKO Thuis-Pas-Tas

Brava – Asis Peracles Heart T-shirt – Morera

49,90

✓ Verzonden binnen 2-4 werkdagen
Vragen? Bel ons 06-25476940

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Binnen 7 werkdagen wordt het retourbedrag op je bankrekening teruggestort. Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Beschrijving

Productomschrijving

Het Asis Peracles Heart T-shirt is ontworpen door Brava Fabrics in samenwerking met kunstenaar Asis Peracles. Het T-shirt is gemaakt in een prachtig zeegroene kleur ‘Morera’ en heeft een geborduurd hartje op de borst. Een prachtig T-shirt die je eindeloos kan combineren met mooie pantalons of chino’s en je favoriete jeans. Het T-shirt is gemaakt van biologisch katoen, stevige, ademende en comfortabele stof om te dragen. 

Specificaties

Kleur: morera (zeegroen) 
Materiaal: 100% biologisch katoen 
Details: ronde hals, korte mouwen, geborduurd hartje op de borst, aangenaaid merklabel aan linkerzijkant
Maatvoering: het model is 1,70 m lang en draagt maat M

Sustainability

Met plezier verkopen we items van het kleine duurzame Spaanse label Brava Fabrics. Ze zijn jong en hip, en halen hun inspiratie uit kunst, muziek, cultuur en reizen. Maar ze zijn ook slow. Door niet te jagen op de nieuwste trends, tijd te nemen voor tijdloze ontwerpen, door te streven naar een duurzame levensstijl. “De wereld is vol schoonheid en we genieten ervan om al die verhalen te ontdekken en er unieke kledingstukken van te maken. Het resultaat zijn prachtige, zeer gedetailleerde stukken met een klein verhaal te vertellen.

De Brava collectie wordt gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden, in Spanje en Portugal. Brava hecht veel waarde aan het persoonlijke contact dat ze hebben met de lokale ateliers en waarborgen een schone, veilige werkomgeving, normale werktijden en een eerlijk loon. Gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen die lang meegaan, staat voorop. De toeleveringsketen wordt gecontroleerd. “Eerlijke arbeidsomstandigheden, redelijke werktijden, een veilige werkomgeving, een wettelijk bindende arbeidsrelatie en eerlijke loon voor de mensen die onze kleding vervaardigen, zijn voor ons essentiële voorwaarden in tijden van snelle mode en overconsumptie.

Wasinstructies

Wassen op maximaal 30 graden
Gebruik ecologisch wasmiddel
In schaduw laten drogen
Niet in de droger
Binnenstebuiten strijken op medium temperatuur
Niet naar de stomerij en niet bleken

Extra informatie

Maat

, , ,

Kleur

Zeegroen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brava – Asis Peracles Heart T-shirt – Morera” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…