• ✓  Klanten beoordelen ons met een 4,8/5
  • ✓  Gratis verzending vanaf €150 euro (NL)
  • ✓  Verzonden binnen 2-4 werkdagen
  • ✓  De KOKO Thuis-Pas-Tas

Thinking Mu – Layan Knitted Sweater – Clay

159,95

✓ Verzonden binnen 2-4 werkdagen
Vragen? Bel ons 06-25476940

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Binnen 7 werkdagen wordt het retourbedrag op je bankrekening teruggestort. Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Beschrijving

Productomschrijving

De Layan Knitted Sweater van Thinking MU is gemaakt in de roodbruine kleur ‘Clay’. De gebreide trui heeft een ronde hals met een geribde boord en ingeweven verticale strepen. De trui is gemaakt van alpacawol met polyamide en heeft een verfijnde, warme uitstraling. Je kunt de Layan sweater prachtig stijlen op een mooie broek of rok, eventueel met een leuke blouse met een mooie kraag. 

Specificaties

Kleur: Clay (roodbruin)
Materiaal: 70% alpaca, 30% polyamide 
Details: ronde hals met geribde boord, lange mouwen, ingeweven verticale strepen, regular fit
Maatvoering: het model is 1,77 m lang en draagt maat S

Sustainability

Thinking MU investeert om alles wat niet positief is voor de planeet te verminderen. “Less is always more.” Door de collecties heen wil Thinking MU graag een andere manier van doen, denken, produceren en begrip voor fashion voorleggen. Thinking MU zet zich in om een bewustere en verantwoordelijkere manier van kleden op de markt te brengen. 

Thinking MU gebruikt materialen die duurzaam zijn en minder water nodig hebben zoals hennep en biologisch katoen. Daarnaast zet ze in op het hergebruik van vezels, het gebruik van gesloten water circuits, maar ook het verminderen van samples en items per seizoen evenals het afval in de productieketen. Zo streeft Thinking MU naar 0% verspilling in hun productieproces. 

Thinking MU schuwt transparantie niet, sterker nog, Thinking MU vindt het juist belangrijk om eerlijk te zijn over waar ze precies staat. “We don’t need a few people to be perfect, we need millions of people to be better.” Omdat Thinking MU transparantie zo hoog in het vaandel heeft staan, zit in elk item een label met een QR code die je kunt scannen om de geschiedenis en ecologische en sociale voetafdruk van het kledingstuk te zien.

Wasinstructies

Koude handwas
Gebruik ecologisch wasmiddel
In schaduw laten drogen
Liggend laten drogen
Niet in de droger
Binnenstebuiten strijken op lage temperatuur
Niet naar de stomerij en niet bleken

Extra informatie

Maat

, , , ,

Kleur

Roodbruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thinking Mu – Layan Knitted Sweater – Clay” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…