KOKOTOKO Rise Up! campagne

Let's rise up together

De komende drie weken is Rise Up ons thema! Door de aanhoudende lockdown en het geen recht hebben op overheidssteun, is de rek er bij KOKOTOKO financieel uit. Mentaal gelukkig niet, dus actie in de taxi. We zijn er namelijk op gebrand dat we de lichten, van onze op idealen gedreven winkel, kunnen laten blijven schijnen. We will Rise Up!

Gewoonlijk hebben we weinig uitverkoop. Sale is iets waar we bij KOKOTOKO als duurzame winkel niet in geloven. Je produceert, koopt en gebruikt wat je nodig hebt. Ook, of misschien wel vooral, als het gaat om mooie (en duurzame) kleding. Op dit moment heiligt het langere termijn doel echter de middelen. We zetten daarom in op zo veel mogelijk verkoop in korte termijn, en dat doen we in KOKOTOKO stijl. Terwijl we onze collectie afprijzen, prijzen we tegelijkertijd ons duurzame gedachtengoed juist zo veel mogelijk aan. Never waste a good crisis! 

Deze Rise Up campagne succesvol maken kunnen we niet alleen. We roepen daarom iedereen die gelooft in een rechtvaardige wereld, in een duurzame toekomst en milieubewuster consumeren daarom op ons hierbij te helpen. We hebben vooral baat bij een groot bereik. Groningen is fantastisch, en ook wat te beperkt om ons doel te halen. Spread it like confetti dus! Onwijs fijn wanneer je berichten van ons via je sociale media deelt, en je ‘far away’ in ons mooie kikkerland wonende vrienden & familie over onze campagne tipt.

 De KOKOTOKO Rise Up! campagne loopt drie weken -gelijk aan de verlenging van de lockdown- en start op maandag 18 januari. We voegen per week items toe aan de Rise Up – Sale pagina, uiteindelijk gaat álle kleding (met uitzondering van MUD jeans, ondergoed & sokken) die op onze webshop staat mee met deze tijdelijke actie. Goedkoper wordt het niet, je mag wel altijd méér betalen! Dat kan in de vorm van fooi of een donatie. Je ziet de fooi knop langskomen bij het afrekenen, doneren kan hieronder! 

 


De broek op houden en vervolgens optrekken tot in de oksels, dat is het doel!

De opbrengst van de campagne en de extra steun in de vorm van fooi en donatie wordt ingezet voor het betalen van openstaande posten, het voorfinancieren van nieuwe collectie en investeringen die de toekomstbestendigheid van KOKOTOKO ten goede komen. Zo creëren we perspectief! Let’s Rise Up together!

 Mocht je skills, ideeën of contacten hebben die bij kunnen bijdragen – schroom niet en stuur ons een berichtje! Samen staan we sterk.

Doneren

Het liefst geven we je wat terug voor je financiële support, daarom hebben we een heuse Rise Up Sale voor je gecreëerd. Wij maken zo ruimte voor al het nieuws dat komen gaat en wellicht scoor jij er je nieuwe lievelings stuk.

Vind je niet iets dat bij je past en wil je wel heel graag bijdragen? Of wil je gewoon iets geven, omdat je wilt geven? Dan kan dat hiernaast! Met een donatie van een zelf gekozen bedrag waar jij je goed bij voelt (vanaf 10,-).

Naar de zon en terug, zo dankbaar zijn we je! 

 

De betaling van de donatie verloopt via Stichting Mollie Payments met bankrekening NL70 DEUT 0265 2623 13

Bedrag