• ✓  Klanten beoordelen ons met een 4,8/5
  • ✓  Gratis verzending vanaf €150 euro (NL)
  • ✓  Verzonden binnen 2-4 werkdagen
  • ✓  De KOKO Thuis-Pas-Tas

Onze top 3 voor een duurzame start

Je wilt duurzamer leven, maar je hebt geen idee hoe? Begin met deze top 3 dingen en je maakt een hele goede start!

1. Lezen en leren

Kennis is de start van alles. Daarom is het zo belangrijk jezelf goed in te lezen en te informeren. Met deze twee boeken heb je alle informatie die je nodig hebt. Leer meer over hoe we met de wereld omgaan, over de verschillende industrieën en hoe je zelf een steentje kan bijdragen. Duurzaamheid is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Begin klein, maar begin. Elke stap is er een, en dat leggen Babette en Marieke je ook graag uit. Daarom staan deze boeken op de eerste plek in onze top 3.

De Verborgen Impact van Babette Porcelijn
Dit Is Een Goede Gids van Marieke Eyskoot

 

2. Duurzaam ondergoed

Dat wat het dichtst bij je lichaam ligt, moet op z’n minst niet giftig zijn, toch? De fast fashion industrie is een vervuilende en giftige industrie. Dit betekent, dat alle chemicaliën die gebruikt worden tijdens het productie proces, ook in jouw nieuwe kleding en ondergoed terecht komt. Zo worden je meest gevoelige en kwetsbare delen, gelijk blootgesteld aan stoffen, die je niet liever daar niet wilt hebben.

Mar het kan ook anders! Bij ons vind je alleen maar echt goede producten, zoals ook eerlijk en duurzaam geproduceerd ondergoed. Probeer altijd te investeren in goed ondergoed. Dit is de start van elke outfit en elke dag. Dan kan het maar beter goed zijn, toch?

People Tree Ondergoed
A-DAM Boxers

 

3. Jeans, jeans, jeans

“Blue jeans, white shirt, walked into the room, you know you made my eyes burn” 🎵

Je kan niet ontkennen, dat jij geen jeans draagt. Dit item heeft zijn intrede gemaakt in ons dagelijks leven en gaat ook niet meer weg. Ons straatbeeld wordt getekend door de jeans.

Helaas is de productie van een spijkerbroek vaak erg vervuilend. Dit kan ook anders, maar dan moet je wel de juiste merken weten te vinden. Kijk bijvoorbeeld naar MUD Jeans, een merk wat volledig circulair produceert. Je vindt ze bij ons in de webshop, maar ook in de winkel, met nog meer keuze.

 

Delen is lief! Kies jouw medium: